TESTIMONIALS - HVAD HAR ANDRE OPLEVET HOS MIG

 

 IMG_8225

 

 ***

Healing: Gillian, DublinMy first healing with Eva took away so much anxiety, worry and fear that I lived with daily. My physical symptoms cleared up too and I could see life in colour again instead of black and white. EvaSofia´s insights, concentration on med and connection made me feel safe and confident and I´ve enjoyed several healings with her since. She tuned into my physical and emotional need and helped me work on suitable changes. Looking forward to more.***Healing: AnniHealing har givet mig ro i kroppen og sjælen. Da jeg føler mig mere afslappet og ikke har så mange smerter. Tænker mere positivt og at der er mere mellem himmel og jord.

*** Forløb: SanneNu er maven også blevet så fin og rund. Jeg kan fortælle dig, at det der betød meget for mig var at jeg ikke var alene, men at jeg havde nogen at sparre med. Selv om det ikke var så lang tid så jorde det en forskel for mig. Det var også kosten som hjalp mig. At jeg blev guidet i det. Det gav mig ro at jeg ikke skulle finde ud af alting selv og jeg kunne mærke at jeg kunne give slip på nogle at alle de bekymringer og stress jeg har båret rundt på. Så tak Eva for at skabe denne mulighed for healing. ***Forløb: Sofia


I løbet af uge 2 kunne jeg mærke glæden at hilse på solen og at gå ud ved solnedgang og sige godnat, det er helt utroligt at jeg har glemt de små og store glæder og gaver jeg har i livet såsom at føle sig levende. Jeg har grædt under meditation og kunne ikke fokusere eller holde mine øjne lukket i starten men efterhånden kan jeg og jeg kan mærke min krop og sjæl og det virker på en underlig dejlig måde, jeg kan faktisk føle og mærke alle mine sanser og jeg kan høre mit hjerte pumper og det er som om jeg kan mærke hvordan hele min kredsløb altså hvordan blodet løber rundt i min krop, og det er et vidunderligt følelse. Jeg er sgu i live, min krop kan noget magisk, den holder mig i live og for første gang i mange år, er jeg blevet imponeret over hvad min krop kan og jeg lytter til den. Der er noget med galeskabet tænkte jeg (for jeg følte mig skør og min mand kiggede også mærkeligt på mig og tænkte hvad har hun nu gang i)??? 
Jeg har valgt at ikke fortælle nogen om forløbet heller ikke min mand da jeg ikke troede på det og ville undgå han stillede spørgsmål og generelt undgik jeg at snakke med ham fordi jeg var så vred fordi han ville opgive drømmen/planen for ja jeg har altid planer og drømme bliver til pligter men som dagene gik og går er han glad på mine vegne, ja jeg render rundt i haven morgen og aften og jeg dyrker yoga og jeg drikker ikke litervis kaffe og jeg vejer mig ikke konstant og jeg går enda tidligere i seng og uden sove piller. Jeg fik at vide at det jeg har gang i virker på mig og at jeg virker gladere og min hud skinner. Det var dejligt at få at vide, vi har været meget igennem sammen på grund af drømmen at få lov til at blive forældre og jeg kan godt forstå han er træt og udmattet af processen og accepteret at sådan må han godt have det, efter jeg har set den video hvor du fortælle om at have en krop i balance og om at vi skal se på vores liv og ser om der er plads til et barn, der indså jeg ærligt talt at det er da ikke plads til lige nu fordi vi har det som vi har det. Jeg er begyndt at tage forløbet alvorligt og nyder dagene og glæder mig til kommende uge efter jeg har indset at det er ingen mirakel men selv studie og dannelse og jeg har faktisk mange punkter jeg skal arbejde med og jeg har fundet ud af ingen overlæge, læge, gynækolog, diætist eller psykologer kan gøre arbejdet for mig men kun mig selv. Motivationen er at jeg kan mærke og føle effekten og er ved at få den bedste udgave af mig selv frem... Det er dejligt og jeg føler mig lettere, gladere og levende... Jeg bryder grænser og overgår mig selv og min frygt, jeg givet slip på ubehagelige oplevelser og følelser... Og det i sig selv føles som om jeg har fjernet et kæmpe bjerg fra mine skuldre... Jeg takker for det 3 uger der gik og glæder mig til 2 kommende det er så spændende det her og det føles godt, rart og rigtigt... Det er ikke et galeskab nej og jeg er ikke skør men det er lærerigt og Jeg er i live så af hjertet tak 

 

Zina Mave***

 

Forløb: Inge

 

Først og fremmest skal lyde et kæmpestort TAK til dig, Eva.

Jeg er dybt taknemmelig for din rummelighed - tænk at du kunne rumme mig så meget, og så alligevel formå og have overskud til at hjælpe mig på rette vej. På min rejse sammen med dig genfandt jeg mod på livet, kærlighed til mig selv, og motivationen til at gøre min krop sund ved hjælp af den helt rigtige kost. Det er nok over 20 år siden, jeg var nede på den vægt, jeg er på nu. Desuden er jeg gået ned i medicin! Kæmpe hurra ;-D Men det, der gør mig målløs, er det faktum, at kosten betyder SÅ meget for både fysisk og psykisk velvære. Jeg VED nu, hvad jeg skal holde mig fra, for hvis jeg fx tager gluten og laktose tilbage i kosten, så fucker det fuldstændig op i mit system. Min krop protesterer højlydt, og min psyke. jeg er fuldstændig nede i kulkælderen igen. Tænk sig - en kæmpe stor del af det skyldes noget så simpelt som forkert kost!

Samtidig har Eva lært mig en del øvelser, som jeg føler skræddersyede til mig og min situation. Jeg havde i høj grad brug for grounding, finde ro, slappe af, trække vejret rigtigt.

Og det smukkeste af det hele. Efter halvandet år er det nu endelig lykkedes for os - jeg er nu gravid!

Kommer helt til tårer ved at skrive det - jeg er så lykkelig. Jeg elsker mig selv, jeg elsker min krop, og nu har den kvitteret med en ny lille spire <3 Jeg er i 7. uge *smiler stolt* og det vil være hemmeligt for familie, venner og arbejde indtil jul/nytår - hvis maven kan skjules så længe ;-)

 

IMG_5341

  

***

Forløb: Karin

 

Jeg har egentlig svært ved at huske, hvordan jeg havde det, inden jeg startede hos Eva. Måske fordi jeg ikke var i kontakt med mig selv. Jeg vidste simpelthen ikke, hvordan jeg havde det. Jeg fortalte mig selv, at jeg var et lykkeligt menneske, fordi jeg havde alt, hvad jeg havde brug for. En dejlig mand. Vores drømmehus. Rent drikkevand og mad på bordet. Jeg var bare ikke rigtig glad for mit job. Og jeg havde ikke fået det barn, jeg ønskede mig.

Jeg havde fået at vide, at jeg havde PCO, og havde været i fertilitetsbehandling i godt to år. Vi skulle i gang med kunstig befrugtning. Men der skete noget inde i mig, da jeg var til samtale på fertilitetsklinikken, og sygeplejersken fortalte mig om behandlingen. Jeg havde lyst til at græde, skrige, flygte. Det lød som tortur. Og jeg troede overhovedet ikke på, at jeg kunne blive gravid på den måde. Jeg tænkte, at mine følelser omkring behandlingen ville få mig til at afstøde et hvilket som helt befrugtet æg. Så jeg blev enig med min mand om, at vi skulle tage en pause, så jeg kunne forberede mig og komme i balance. 

Og så var det jeg fandt frem til Eva. Jeg var spændt på hvad jeg gik ind til. Da jeg kørte hjem fra vores første møde, var jeg træt men også meget lettet. Endelig var der nogen, der så mig som et helt menneske og ikke bare et par dårligt fungerende æggestokke. Endelig var der nogen, der ikke mente, at jeg bare skulle acceptere, at jeg var "defekt". Endelig var der nogen, der gav mig ret i, at jeg ikke skulle blive i et job, som gjorde mig ulykkelig. Jeg havde brug for at blive bekræftet i de tanker, som jeg selv havde tænkt. Men nu skulle jeg lære at lytte til mig selv.

Det var faktisk nemmere, end jeg troede, det ville være. For der var en stemme indeni mig, som råbte og skreg for at blive hørt. Jeg var bange, men jeg besluttede at tage springet. Jeg sagde mit job op, for at udleve min drøm om at skrive. Jeg opbyggede langsomt en kontakt til min krop. Jeg begyndte at lære at stole på mig selv og min omverden. Nu har jeg afsluttet mit forløb hos Eva. Men den rejse, jeg er startet på, er en spændende og fantastisk rejse, som jeg hverken vil eller kan afslutte.

 

Jeg mærker tydeligt forandringerne. Og min krop har lige takket mig med to streger på graviditetstesten. 

 

11062554_940975642600972_1564780053694200042_n

 

  ***

Forløb: Anna

 

Først og fremmest fik jeg ikke sagt ordentligt tak for din hjælp idag. TAK fordi du har holdt mig ud, når jeg har hadet mig selv og været træt af hele tiden at være den dårligste udgave af mig selv undervejs i det her forløb. Jeg har følt mig dødbesværlig, forkert og træls, men kan heldigvis nu igen mærke den Anna, jeg godt kan lide og som kan en masse ting. Du er nærværende på en måde jeg ikke har mødt i forløb ved psykolog eller lign., fordi du stiller dig meget til rådighed. Uden din måde at være på, tror jeg, jeg var løbet skrigende bort midt i alt det jeg også synes er mega langhåret. MEN jeg har (næsten)vidst, at du vil mig det bedste hele tiden. Så jeg er fortrøstningsfuld for de næste måneder og håber de bliver starten på at nå mit aller højeste ønske.

 

12728894_1120069564691578_8353055992139572334_n***

 

Forløb: Christina

 

Jeg var nået til et sted i fertilitetsbehandlingen, hvor jeg synes det var svært at komme mig ovenpå endnu et mislykket forsøg og derfor skulle jeg prøve noget nyt. Og det blev forløbet ved Eva i hvert fald. Jeg har ikke tidligere været i noget, der ligner. Det har været hårdt arbejde for mig undervejs, skræmmende, men Eva har også fra starten været der til at støtte, ikke bare under sessionerne, men også i mellem, og det er noget helt særligt, som jeg i øvrigt slet ikke forestillede mig, jeg ville komme til at benytte mig af, men jeg blev klogere. Det har midt i det kaos, jeg oplevede, været trygt. Ret hurtigt havde jeg nok fornemmelsen af, at Eva havde fat i den lange ende med mig, om end jeg ikke var meget for at erkende det. Jeg er sikker på, at forløbet har givet mig noget med, som jeg altid vil kunne tage frem, når det hele gør lidt ondt, eller kroppen bare prøver at fortælle mig noget. Jeg er nu bedre i stand til at mærke min krop og har så også en chance for at reagere på de signaler, der kommer. Så nu har jeg et alternativ til "bare tag dig sammen og kom videre metoden", som har været min foretrukne igennem livet. Derudover har jeg helt konkret fået en større viden om kostens betydning for kroppen, som gør, at jeg ikke bare lige spiser lidt anderledes i nogle måneder, som jeg har gjort før, men bedre kan holde fast i længere tid og hvem ved, måske altid. Så har jeg ikke mindst fået ny viden om, hvad kroppen ellers får ind af skrammel via plejeprodukter mv. En jungle, da jeg faktisk synes, jeg var bevidst om at vælge produkter uden parabener osv., men også det er jeg så blevet endnu mere skarp på, så mine til- og fravalg er med en ny bevidsthed. Sidst tror jeg også, at jeg har fået noget med mig, som jeg ikke endnu er helt bevidst om, hvad er. Så processen fortsætter i mit tempo, er jeg overbevidst om.

Den følelse jeg har stået med undervejs kan bedst beskrives med noget tekst fra Marie Key sangen De her dage, og det har givet mig lidt ro, når jeg synes, alt var kaos, og hvor skulle jeg lige ende med det her forløb:"Men måske er det her tiden, hvor det godt må være lidt ude af kontrol, måske er det her året, hvor vi ikke lover mere end vi kan holde, måske er de her dage, nogle vi husker, som dem der satte os fri".

Jeg vil komme til at se tilbage på forløbet, som den tid, der har sat mig fri af tidligere automatiske handlemønstre og gav mig et mindre kontrolleret liv med den frihed, det kan give. TAK Eva. Nu mangler jeg bare lige, at der kommer en baby, men jeg tror på det igen.

 

12376160_1084840638214471_5401442848559705694_n*** 

Workshop: Fertility Circle

 

Hannah

 

- Min oplevelse af et gruppeforløb hos Eva har været super positivt. Det var dejligt at få vendt mine udfordringer med andre og høre, hvilke udfordringer de render rundt med. Nogle gange kan jeg godt føle mig lidt alene med de ting, der er svære for mig, så det var dejligt at snakke med søde og ligestillede kvinder og høre, hvordan de tackler tingene. 

De øvelser Eva lavede sammen med os gav mig både ro og mod på at fortsætte med at arbejde med de ting jeg har gang i. De har fået mig til at holde af mig selv og være stolt af de fremskridt jeg har gjort.
Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden Eva - jeg kan kun varmt anbefale et forløb hos hende

 

Marie 

 

- Det var inspirerende for mig at være sammen med 4 andre kvinder, dele alt mellem himmel og jord. Sidde med de samme ønsker på hver vores måde. Åbne op og ta' imod og gi' plads på en kærlig og omsorgsfuld måde. Opleve det nye turde træde ud og være modige sammen, være glade sammen og græde sammen. FEDT FEDT FEDT... fede øvelser. :D Det har givet mig endnu mere mod til at VÆRE MIG... mærke efter, blive i mig, og vælge til og fra. TAK TAK TAK Jeg vil anbefale denne kvinde cirkel til ALLE... commitment til fælesskabet og til kærligheden til os selv og andre. Kvindepower rykker... "hvis vi rykker tæt tæt sammen, dykker ned og henter lidt af varmen. Kan vi flip den mønt i tide, 2 skridt til den anden side" <3

 

 

Ann 

 

- Jeg har lige afsluttet det mest fantastiske gruppeforløb hos Eva. Normalt er det ikke mig, at skal sidde i en gruppe og dele ting med fremmede mennesker. Og slet ikke noget så personligt, som det at ønske sig at blive gravid. Men omvendt så tænkte jeg, at det måske kunne være rart at dele det med nogen, som står i samme situation som mig selv.

Det skulle også vise sig, at være en af de bedste beslutninger jeg længe har truffet. Jeg har mødt to helt fantastiske kvinder, som jeg fra starten følte mig rigtig tryg sammen med, selvom jeg var rigtig nervøs første gang jeg skulle om til Eva i dette gruppeforløb. Men det at dele en så stor ting, med to andre som står i samme situation har for mig været en stor hjælp/støtte, fordi at jeg pludselig ikke følte mig så alene i verden længere. Det at dele mine tanker, følelser og oplevelser med to kvinder, som virkelig forstår mig har været helt unikt, fordi jeg har oplevet en forståelse og en opmærksomhed som jeg ikke før har oplevet.

For mig har dette forløb også været et slags "frirum", hvor der var plads til at sige lige hvad jeg havde lyst til og udtrykke lige hvad jeg havde lyst til. Om det så var at jeg var rigtig ked af det eller glad. Og det har været en befrielse hver gang. Når jeg er gået derfra er jeg gået derfra med ny energi og gå på mod til at miraklet nok skal lykkes. Det har også været lidt grænseoverskridende på nogle punkter fra gang til gang, men KUN på en meget positiv måde. Jeg har lært mig selv bedre at kende ved dette forløb og har fået en masse dejlige indtryk og oplevelser med i bagagen sammen dejlige kvinder og Eva. Jeg vil uden tvivl ikke have været dette forløb foruden og jeg gør det gerne igen!

Til slut vil jeg bare gerne sige 1000 tak til de fantastiske kvinder jeg har mødt og 1000 tak til Eva fordi du har gjort det muligt. Tak for en helt fantastisk og unik oplevelse! IMG_3152

 

***Forløb: Stine

 

3 år er lang tid at gå og vente på at blive gravid og føde et barn. Jeg nåede at tænke mange tanker om, hvad der kunne være galt med både mig og min mand og kom frem til mange forskellige muligheder - men ingen i sygehus verdenen kan komme med en grund. Derfor har vi prøvet zoneterapi, akupunktur, meditation, healing osv. for at forbedre vores chancer. Det har klart givet en bedre livskvalitet, men ingen baby. Da vi så en artikel om Eva, tænkte vi 'nå ja så prøver vi lige en ting mere'. MEN det har helt klart givet de bedste resultater - dog ingen baby endnu, men vi har fået modet tilbage.

 

Jeg er lige blevet færdig med et forløb hos Eva, hvor jeg besøgte hende 10 gange. De første 5 besøg, hvor vi snakkede meget om kost, var meget krævende for mig. Jeg var ved at smide håndklædet i ringen flere gange, men Eva hjalp mig med at holde humøret oppe og jeg gik altid derfra med fornyet styrke og energi. Nu hvor jeg er færdig med de 10 gange føler jeg mig mere frisk, har nyt mod på livet, har fået ændret mit liv til noget mere positivt, er gået ned i tid på arbejdet, har fået ryddet op i mit livs bagage og skeletter og noget af det bedste af det hele - jeg er næsten ude af noget medicin jeg var afhængig af. Derfor vil jeg helt klart anbefale Eva som coach, hvis du vil have en bedre livskvalitet.

 

*** Forløb: Christina

 

Kan man virkelig komme så langt væk fra sig selv, at man overhører vigtige signaler fra krop og sind? Kan man virkelig blive ved med at overhøre sine egne inderste følelser og opråb? Så meget, at kroppen lukker ned, for at skabe nyt liv? Til det har jeg nu et sikkert svar: JA. Dette svar, har Eva, hjulpet mig med at finde frem til. 

I alt for mange år har jeg kørt mig selv med fuld turbo, uden at lade op, tænke på mig selv, mærke mig selv og lytte til min krop. Jeg har haft så travlt med at skulle være noget for andre, sørge for, at andre skulle kunne lide mig, ikke træde ved siden af, og mine tanker har ikke stået stille. Jeg har bekymret mig om andres velbefindende før mit eget, for jeg skulle jo ikke havne i en situation, hvor jeg sagde fra, for så var der jo en risiko for, at folk ikke kunne lide mig. 

Min krop har forsøgt at råbe mig op rigtig mange gange, men hver gang har jeg bevidst overhørt alle signaler, fysiske såvel som psykiske. Hvis bare, at jeg lige klarer det og det og det, så er det hele meget bedre bagefter. Men den dag kom aldrig! Man kan ikke forvente, at man kan køre derudaf med 180 km/t, ikke give kroppen hvile, god mad, motion og frisk luft, uden, at man på et tidspunkt brænder sammen. Det var lige netop det, som skete for mig. 

Da min kæreste og jeg i marts 2012 besluttede, at nu skulle vi have baby, stoppede jeg straks med p-piller. Min cyklus var fra start helt regelmæssig, så jeg havde med det samme planlagt hele mit forløb (troede jeg). Jeg ville være gravid i sommeren 2012, skulle føde 9 måneder senere, starte barsel der og der, barnedåb ca. der og der, så kunne vi rejse med baby der, osv. osv. Alt dette skete selvfølgelig ikke. Allerede inden vi kom i gang med projekt baby, var jeg stresset. Hvordan kunne jeg tro, at jeg med alt det stress i kroppen kunne blive gravid? I stedet for at indse, at min krop havde brug for hvile, kærlighed og blidhed, da projekt baby ikke lykkedes, slog jeg mig selv oven i hovedet, tænkte ja ja, det er typisk dig, nu kan du ikke engang blive gravid, og sådan kørte det indtil august 2013, hvor jeg mødte EvaSophia.

Jeg vidste ikke hvad jeg gik ind til. Jeg var nervøs, da jeg første gang var på vej til Herning for at møde Eva. Det var ikke nemt for mig at skulle tale med en person, som jeg slet ikke kendte, og så om noget så personligt, som det ikke at blive gravid, som ønsket er. 

Eva, tog så godt imod mig, med smil og dejlig karma, som gjorde mig tryg fra første minut. Jeg var så tryg ved situationen, at jeg kunne lade mine tårer trille ned af kinderne, alligevel smilte Eva blot mildt til mig, og uden ord, gav hun mig en følelse af, bare at kunne give slip og være mig med alt, hvad jeg havde i min bagage. 

Dette møde har været skælsættende for mig, i mit projekt baby. Eva fik mig til at indse, at min krop er helt perfekt, som den er, og at jeg bør takke den for at holde mig i live, og når jeg begynder at passe på mig selv, vil jeg skabe overskud i mig selv, og dermed oveskud til at skabe nyt liv, mit mirakel.

Fra det tidspunkt, at jeg igen trådte ud fra mit møde med Eva, smilte jeg på en helt ny måde. Jeg følte, at en kæmpe byrde var lettet fra mine skuldre. Jeg smilte til mig selv, og tænkte helt anderledes omkring min krop, og hvor meget den faktisk fortjener, at jeg er god ved den. Hvordan Eva gjorde dette, kan ikke forklares på andre måder, end at hun er den person, som hun er.  

Et forløb hos Eva er, som at træde ud af en verden og ind i en ny. En ny verden af tryghed, håb, tro og kærlighed, som jeg af hele mit hjerte kun varmt kan anbefale til alle, som ønsker at vinde troen på livet og mirakler tilbage. 

Eva, tak fordi, at du er den, som du er. Tak fordi, du har hjulpet mig videre på livets vej og mod målet, som er graviditet, livets mirakel. 

 

10409137_880534731978397_2608559227064414864_n***Forløb: Frida

 

Jeg har kun rosende ord til dig Eva. Synes du har en super fin rød tråd gennem hele forløbet. Du har nogle super fede øvelser som passer ind med coachsnakkene. og så er du en super dygtig coach som formår at blive på egen banen - kaste bolden tilbage, og samtidig kan jeg mærke og se dig som menneske... FEDT. Du tør bruge dig selv. tak for det. Jeg bruger ALT hvad du har givet mig både privat og på mit job. Noget som jeg har brugt meget og stadig bruger er øvelsen i at være ærlig. både overfor mig selv og andre. sige til og fra og mærke efter. Fortælle fra hjertet. For mig har det været en skøn rejse med nye udfordringer og nye opdagelser. Og en rejse hvor det jeg selv havde med har fået lov at gro og blive større og stærkere. Jeg er helt sikkert ikke færdig med dig.

Tak for denne store gave. både den jeg allerede har fået og den som venter mig lige rundt om hjørnet. det har betydet rigtig meget for mig! 

 

*** 

 Forløb: Didde

 

Godt førstehåndsindtryk og gode, trygge og behagelige rammer. Måling og kostsnak har været fint på et helt nyt niveau. det er som sådan ikke nyt for mig at man skal spise sundt osv. men alligevel har det været anderledes, da det er en livsstil og ikke en kur. Men det er en proces, og her har du været god til at være i processen sammen med mig. ikke presse for meget men presse passende. Der er meget man skal i gang med, og det har helt klart været det sværeste for mig. Det kan virke en smule overvældende i starten, men efterhånden gi'r det mere og mere mening. De løbende snakke i forløbet om at gøre det man gør med god samvittighed, har hjulpet mig både med at holde fast og med at synde uden dårlig samvittighed.

 

*** 

Har du lyst er du så velkommen til at følge mig på FaceBook & Instagram

 

 

FaceBook & Instagram