Kvinden bag Kvinde Cosmos / The woman behind Kvinde Cosmos

 

148

Min intention er at hjælpe dig med at få din drøm om graviditet til at gå i opfyldelse!

 

 
Hvorfor kan jeg hjælpe dig? 

 

Fordi jeg har selv har været lige der, hvor du er nu! Jeg har selv gået en lang vej, før jeg blev gravid. Jeg er kommet ud af frustration, smerte og en krop der var i totalt ubalance, som på ingen måde havde lyst til at skabe noget som helst liv - det eneste den tænkte på var overlevelse! Jeg har selv gået hele vejen fra barnløs til mor til 3 vidunderlige mirakler. Jeg er her for at hjælpe dig med at skabe liv og mirakler i dit liv.

 

***My intention is to help you get your dream of pregnancy come true!      


Why can I help you?    


Because I have been right where you are now! I've even gone a long way before I became pregnant. I have come out of frustration, pain and a body that was in total imbalance, which in no way wanted to create any life - the only thing she thought of was survival! I've even gone all the way from childless to the mother of three wonderful miracles. I am here to help you create the life and miracles in your life.

 

 

 EvaSofia før

 

Jeg startede denne rejse, da vi besluttede os for at blive gravide. Da det ikke lykkes for os, som vi forventede, gik jeg til lægen og fik hjælp som de fleste ville gøre for at løse denne udfordring. Der var mistanke om PCOS, og tidligere har der været mistanke om endometriose, så løsningen for mig blev hormoner og inseminering - resultatet var efter at have mistet én graviditet:

En graviditet hvor jeg svulmede op, fik bylder i ansigtet og endte med en svangerskabsforgiftning, hvor jeg ikke kunne mærke hvor hårdt belastet min krop var, selvom den skreg på hjælp! En fødsel som blev sat i gang 1 måned for tidligt og som endte i akut kejsersnit - hvor både mit og min babys liv var i fare. Hvor jeg vågnede op på intensiv, jeg havde mistet meget blod, mit blodtryk var højt og lever- og nyretal ustabile. I det hele taget ikke en oplevelse, som jeg ønsker nogen skal igennem!

Derfor skulle der ske en ændring:

Jeg ændrede min måde at være i verden på, lærte at lytte til mig selv og min krop.

Jeg ændrede min kost.

 
 

Nu
 

EvaSofia, Mor til Auguusta fra 2007, EllaMaia fra 2009 og Marrvin fra 2011

 

ungerne1 


Om EvaSofia:

 

Holistisk Fertilitets Mentor

Life Coach fra Mindjuice

Grunduddannelse i Meta-health og EFT

Biosignatur Coach

Kernesund Mentor 

Access Bars Behandler

Integrated Bodywork and Energy Technique healer ved/Mark Cleary

Spirit Junkie Masterclass Completed

SJM_level 1_badge _revised

 

 

 

 

 

 

Auguusta EllaMaia Marviin
Ellamaia IMG_6667
EllaMaia Mig Auguusta Marviin
IMG_6725 Kristian Marvin
IMG_4653 Marviin1
Auguusta2 Auguusta EllaMaia Marviin
IMG_6363 IMG_4238

 

 ***

 

 

Har du lyst til at være en del af et lukket forum på facebook ganske gratis, for kvinder som drømmer om graviditet, så er du velkommen lige her. Jeg bidrager løbende med tips og tricks og jeg svarer gerne på spørgsmål.

 

 

 

 

FaceBook