Vil du gøre hvad som helst for at blive gravid?

Sidder du også med følelse i maven, at du er villig til at gøre hvad som helst for at du kan blive gravid? - stå på hovedet eller måske give en arm for det...? Så er du på ingen måde den eneste. Jeg oplever det så ofte at blive spurgt om, hvad skal jeg gøre for at det lykkes? jeg vil gør hvad som helst. Og her ville jeg elske at have et simpelt og enkelt svar til dig, så du kunne gøre den ene ting, så det lykkes!
... Men det svar har jeg ikke, men jeg kan fortælle dig, hvad min erfaring siger mig, gør en forskel for alle de kvinder som kommer hos mig (og det skal siges at over 50% af de kvinder, som kommer hos mig lykkes med at blive gravide)


              

Det der sker for alle de kvinder som kommer hos mig, er at de bliver nysgerrige på, hvad det er deres kroppe vil fortælle dem, de bliver nysgerrige på, hvor og hvordan de selv kan gøre en forskel, så de står med følelsen af, at deres krop er i balance på alle plan - altså ikke kun med hvad de spiser og hvornår de går i seng osv, men også følelsemæssigt, fordi vores kroppe også ofte blokere her. Så de hjælper dem selv i mål, lader deres krop, sjæl og hjerte hjælpe dem på vej, og selvom det måske kan lyde langhåret for dig, så må jeg sige, at dette faktisk gør en kæmpe forskel på om du når i mål. Når du slipper kontrollen og lader din krop vise dig vejen, så vil du være overrasket over, hvor meget den gerne vil fortælle dig og hvor meget nemmere det føles, når der er forbindelse fra dit hoved og ned i hjertet - og der er samarbjede i stedet for følelsen af at det hele tiden er op af bakken.

Er det her noget du har lyst til at få lidt ekstra hjælp til, så kan mine personlige forløb være lige det du mangler - du kan læse mere om dem HER 

Eller måske kunne mit online forløb være noget for dig, hvor vi også arbejder med netop det. Lige nu er der åben for til melding (salget lukker d.18 august) Vi starter igen d.21 august - og du er meget velkommen. Indtil d. 7 august sparer du 600kr på forløbet og får en gratis 30min session med i købet til en værdi af 445kr - du kan læse mere lige HERHar du spørgsmål, kommentarer eller kan du ikke vente med at komme igang med at få balancen tilbage i din krop, så vil jeg elske at hører fra dig på support@kvindecosmos.dk eller 40107733

 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 03:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv