Vandbakkelse til boller-lagkage-kagemand

Vandbakkelse til boller - til lagkage -

til kagemand:

 

 

 

Grundopskrift:

 

110g Smør

75g Mandelmel

85g Rismel

3dl vand

1tsk Vanilje (ikke vaniljesukker)

2tsk Bagepulver

1spsk Kokospalmesukker

3-4 Æg

 

Bring smør og vand i kog sammen med vaniljepulver og palmesukker. Når det koger tages den af varmen tilsæt mandel og rismel - rør det sammen med en træske, til dejen slipper skeen. Lad det afkøle lidt - vær opmærksom på at smørret kan skille lidt, men det er okay. Tilsæt herefter bagepulver sammen med det første æg, som røres i dejen. Tilsæt herefter et æg af gangen - dejen må ikke være alt for tynd.

 

Boller:

Sæt dejen i små klatter på bagepladen med 2 skeer - husk der skal være afstand mellem dem.

Bages ved 200grader til de er brune ca. 20-30minutter. Lad dem køle af og fyld dem med dit yndlings fyld - Lakridsskum eller kokosskum med hindbær coulis.

 

Lagkage:

Lav 1 ring på 2 stykker bagepapir - brug evt. en spisetallerken som skabelon. Fordel dejen i de 2 ringe og bage dem ved 175grader varmeluft til de er brune ca. 20-30 minutter. Lad dem afkøle og put dit yndlings fyld på - og lad gerne lagkagen stå i køleskabet 1 times inden servering, hvis du vælger at bruge kokosskummet, så det kan sætte sig.

 

Kagemand:

Lav den kagemands form du ønsker - denne portion passer til en bageplade.

Bages ved 200grader til den er brun ca. 20-30minutter. Lad den køle af og pynt evt. med sukrinmelis - nedenstående havefrue kagemand er pyntet med sukrinmelis farvet med rødbedkrystaller.

 

vandbakkelse

 

Har du lyst til mere inspiration kan du finde min e-kogebog simple eating lige HER 

 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 09:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv