Skal du tabe dig inden du kan få hjælp?

Har du også fået besked fra din læge eller fertilitets klinikken - Du skal tabe dig inden du kan få hjælp?
Og har du så efterfølgende forsøgt med alverdens kurer, og intet virker, kun vægten som viser mere og mere for hver gang du hopper på den? Og det eneste du drømmer om, det er hjælp til en positiv graviditets test....

                

Så vil jeg gerne fortælle dig, at du på ingen måde er den eneste som har det sådan - prøv at læse med her, hvor en af kvinderne fra mit online forløb fortæller om, hvordan det har været for hende (og læs nederst hvad mit råd er til dig):
 

Er gået i gang med en hoved oprydning i mit hoved, mit hjerte, mine kasser, mit tøj skab og over det hele. Her er måske 20% af hvad jeg har samlet i gennem årene hvad slankekure og vægttab angår ( suppe kur, ægge kur, 5-2, vægt vogterne, vægt konsulenterne, juice kur, nuop, kemisk kur, dukan, 8 timers, Fionia, low Carb, slanke piller, kost planer, trænings planer, faste kur, piller, og meget mere jeg ikke kan huske) ! 
12 år med yoyo vægt og 10 kilo der blev til 20 og 30 kg på grunde af lyne hårde Kure hvor jeg tabte mig og har taget det hele på igen med lidt mere til! 
Jeg har valgt at droppe alt og smider alt ud og lever med min sund fornuft og i balance. 
Jeg har droppet kampen mod min krop og har besluttet mig for at samarbejde med min krop, jeg kan faktisk se mig selv i spejlet uden at tale grimt til og om min krop. Jeg føler mig fri og lettet, jeg føler mig gladere og sundere trods min vægt og høje BMI og det er sikkert det første de vil påpege ind på klinikken hvis jeg melder mig til behandling men jeg er ligeglad med deres statistiker for jeg er glad og tilfreds. Det hele pakkes ned og smides ud i morgen. Jeg er en sund, rask, glad, buttet, overvægtig kvinde og jeg og min krop har været igennem rigtig meget og jeg er stolt af hvert ekstra gram jeg bærer på for det præsentere min rejse og min kamp mod uforklarlig barnløshed og infertilitet. Jeg har fået stor respekt for min krop og hvad den har været igennem og har kunnet klare indtil videre det er faktisk helt utroligt, hvor meget energi og større glæde jeg har fået i min hver dag siden første gang jeg meldte mig til dette forløb, det var den bedste gave jeg kunne give mig selv 

Så Finder jeg mere og mere frem, de pjecer fik jeg til velkomst møde på fertilitets klinikken hvor jeg havde glædet mig til at komme i gang med behandling og efter at have stået på venteliste i halvandet år..
Så hvis jeg ik havde det godt med mig selv og min krop dengang så startede det i hvert fald lige efter det møde hvor jeg blev vejet og BMI målt og fik besked på jeg skulle hjem og tabe mig 8-10kg inden jeg meldte mig til en behandling, sikke en skuffelse og en trist følelse at sidde med efter sådan en samtale og sådan en besked så gik xxxx i gang med sulte kur og op til 3 timers træning i fitness centret dagligt for at få de rigtig tal frem på vægten og kunne få lov til at komme til behandling! Med alle de hormoner og følelse mæssigt rutsjebane, negative resultater og blodprøve svar og bivirkninger samt trøste spisning tog jeg så det hele på igen + ekstra kilo og sådan har det været i 3 år, indtil jeg meldte mig til dette forløb første gang i januar måned hvor jeg er blevet klogere og fået ro på og balance i mit liv og i min krop. 
Jeg har tabt mig 3 kg, spiser mere fedt, træner mindre og kun når jeg har lyst, sover bedre ( uden sove piller), føler mig gladere og lettere. Aller vigtigste har fået sund og god forhold til min krop.

 

 

Måske kan du genkende dig selv i noget at det hun beskriver i så fald vil jeg gerne fortælle dig at du på ingen måde er den eneste. Og mit råd til dig vil være at starte et helt andet sted, end du måske regner med. Du skal nemlig sørge for at komme i seng om aftenen - du skal helst ligge i din seng senest kl.22 - og ingen fjernsyn eller telefon i sengen, men slukke lyset og sove - måske lytte til en meditation, som får dig til at slappe af.
Hvorfor er det nu det jeg siger, måske har du forventet, jeg ville sige du skulle spise på en bestemt måde, eller dyrke en bestemt slags motion, men nej. Grunden til at du skal starte med at passe din seng er, at om natten renser kroppen ud, skaber balance, reparer hvor der er behov, så du vågner op med en krop klar til en ny dag, med det bedste udgangspunkt - og du vil opleve, at får du din nattensøvn, vil det være første skridt på vejen til at vælge de gode ting for dig og din krop, således at du har mere overskud til at vælge, at putte det rigtige på din tallerken, at du har overskud til at gå en tur efter arbejde, at du har overksud til at tænke gode tanker og ikke bliver fanget i det som bekymrer dig. En god nats søvn vil give dig en meget bedre dag, så lige præcist derfor vil det være et godt sted at starte, hvor udgangspunktet er overskud i stedet for underskud.

 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 09:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv