Når Bægeret Er Fyldt

Når jeg har travlt, når mit bæger er fyldt og jeg er blevet overstimuleret af livet indeni og omkring mig, kan jeg ikke længere fornemme mig selv. Så bliver jeg ked af det og meget træt. Træt af at jeg har krævet for meget af mig selv for længe.

Når jeg har det sådan, er det et tydeligt tegn på, at jeg har mistet kontakten til mig selv.

Nogen af mine måder at vende tilbage til mig selv, hvor jeg igen kan mærke mig selv ordentligt og hvor jeg finder ro og nærvær er enten ved at gå en lang tur i skoven eller også ligger jeg mig på gulvet, trækker vejret dybt ned i maven, mens jeg lytter til noget dejligt beroligende musik.

 

Nar Bageret Flyder Over     Nar Bageret Flyder Over1

 

Noget af min ynglings musik for tiden er:

Ashana - All is forgiven

Niels Eje - Music Cure 1 The Journey

Music for mindfulness fra Fønix Music

Hvad gør du når du er stresset, ked af det og føler dig langt væk fra dig selv?

 

I kærlighed

Richeloa

 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 20:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv