Mmmm snickers wannabe!

Jeg ved ikke om du ligesom jeg nogle gange godt kan gå og drømme om en snickers, kitkat, marsbar eller hvad der nu er din favorit..

 

Jeg har et par enkelte gang oplevet, at købe den famøse chokoladebar og så blive sååå skuffet, den smager bare ikke lige som jeg huskede - helt fantastisk og dejlig! og så er den blevet smidt i skralderen efter en enkelt skuffende bid..

 

Den anden dag var jeg hos min dejlige veninde, som lige have bikset denne sammen - den smager altså dejligt! Og så kan den spises med verdens bedste samvittighed!

 

Her er opskriften:

100g crunchy økologisk peanutbutter

100g økologisk kokosolie

120g økologisk kokosmel (revet kokos, ikke kokosfibre)

30g økologisk kakao

knivspids økologisk vanilepulver (ikke vaniljesukker)

evt en smule sukrin hvis du har en sød tand

 

Gør sådan:

Smelt kokosolie ved svag varme, når det er smeltet blandes resten i. Put det hele i en lille form med bagepapir og sæt den i køleskabet eller fryseren, hvis det skal gå stærkt, til det er stivnet. Når det er stivnet kan det skæres i små firkanter eller den form du nu ønsker, Værs´go klar til at nyde med en kop dejlig te eller kaffe!

 

Som du kan se, så skal man være hurtig hos mig, hvis man skal nå at smage...

 

IMG_2554

Skrevet af KvindeCosmos klokken 12:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv