
Så nærmer julen sig.. Og ingen jul hos mig uden pebernødder...
Ingredienser til ca.1 plade
150g cashewnødder
150g mandler
175g tørre dadler (udblød i vand i 1/2time, hvis de er meget hårde)
85g økologisk smør
1 økologisk æg
1 lille tsk hvid peber
1tsk kanel
1 lille tsk ingefær
1/2tsk kardemomme
1/2tsk stødte nelliker
Blend cashewnødder og mandler til mel, blend dadler sammen med melet. Smelt smør og bland de sidste ingredienser sammen med melblandingen.
Lad dejen hvile 1/2 time i køleskabet, herefter kan dejen rulles ud i små pølser, skær dem ud i ca 1cm tykke skiver. Bages i ovenen ved 160grader i 15-20 minutter.
Dejen kan rulles til pølser, fryses og bruges på et senere tidspunkt.
Mmm go fornøjelse, samger dejligt til en kop bulletproof kaffe :O)