Lise Session 1

I dag er første gang Lise skal komme hos mig..

 

 

Lise - mine håb og forventninger til forløbet:

For en lidt over en uge siden mødte jeg EvaEia for første gang. Det var det første store skridt på vejen for mig. Jeg snakkede med min mand derhjemme om mødet med EvaEia og besluttede at starte i forløb hos hende. Jeg har glædet mig rigtig meget til, at starte på dette forløb, fordi jeg tror og håber på at EvaEia kan hjælpe mig et stort skridt på vejen, til livets store mirakel, nemlig at blive gravid.

 

For snart 2 år siden stoppede jeg med p-pillerne, men mirakelet er endnu ikke lykkedes. Men hvordan skulle det også kunne det når ens krop er på "overarbejde" fordi den er rigtig stresset og man bare kører derud af med 180 km i timen, både på arbejde og privat. Sådan har det været i alt forlangtid nu og nu er det nok!

 

Derfor har jeg valgt at starte i et forløb hos EvaEia, fordi jeg har en forventning om, at hun kan lære mig at stresse af, lære mig selv og min krop bedre at kende. Sådan at jeg passer bedre på mig selv og tænker mere på mig selv, så min krop på et tidspunkt får overskud til at skabe liv. Derudover tror og håber jeg på, at hun kan få mig til at tro på det nok skal lykkedes en dag og at jeg vil stå et andet sted end jeg gør nu, når forløbet er slut.

 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 09:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv