Lise´s tredje gang hos mig..

Session 3

 

Hold op en uge en hård uge! Siden sidste gang har det godt nok været lidt en rutsjetur. Både med kosten og det psykiske. Har haft en uge med kriser over trang til sukker og har været rigtig træt i forhold til, hvad jeg ellers har været. Og så var jeg bare fyldt op med ting jeg havde brug for at snakke med EvaEia om og komme af med en masse tanker.

 

Det skulle også vise sig at blive en lidt hård og positiv session hos EvaEia. Jeg fortalte EvaEia om at jeg havde været ude, at besøge min søster i weekenden. Her havde hun fortalt mig en masse om min mand og hvorfor hun har trukket sig lidt væk fra mig og min mand. Mange af tingene kunne jeg godt give hende ret i, men undrede mig efterfølgende over, hvorfor hun egentlig havde sagt det til mig og ikke min mand. Derudover skulle det vise sig at min mor også havde sagt nogen ting til hende, som hun så sagde videre til mig. Hvilket jeg også kom til at tænke meget over. Men så siger EvaEia til mig jamen hverken din søster eller mor skal jo sige de her ting til dig, men til din mand. Hvad har du ud af, at de siger det til dig spurgte hun mig? Ingenting svarede jeg, men jeg vil jo gerne gøre alle glade. Men tænker de på det når de siger de ting til dig sagde hun så. Og nej gør de jo ikke, for jeg blev inderst inde rigtig ked af det og skuffet! Og det gør rigtig ondt! Så EvaEia sagde til mig at jeg skal mærke efter i mit hjerte hvad jeg føler, der er rigtigt og så gøre det og så er det lige meget, hvad andre folk tænker så længe du er glad. Og du skal sortere i de ting, som folk fortæller dig, om det er noget som gavner dig og hvis ikke så "smid" det væk. Til sidst sagde hun at alt her i livet har en betydning og man kan vælge at handle på de ting som sker eller lade være. Og hvor er det bare rigtigt! Jeg græd rigtig meget til denne session, men hold op hvor det lettede! Jeg fik et kæmpe knus af EvaEia og da jeg gik ud af døren ved hende smilede jeg hele vejen hjem og fløjtede! En helt fantastisk følelse!  

Skrevet af KvindeCosmos klokken 08:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv