Lise´s syvende session..

 

Session 7

 

Glædede mig simpelthen SÅ meget til denne session hos EvaEia, fordi jeg kunne mærke jeg bare havde en masse jeg skulle ud med. Jeg har gået og følt mig utrolig frustreret og følt at min motivation ikke har været der, som den plejer og bare følt det har gået ned af bakke siden sidste besøg hos EvaEia.

 

Der gik ikke lang tid inden tårerne bare stod ud af mig til denne session. Grunden til dette var, at jeg for et par uger siden fik af vide af min søster, at vores far havde kontaktet min bror omkring noget arv. Jeg var blevet stillet det spørgsmål om jeg ville arve. Men eftersom jeg ikke har haft kontakt til min far i flere år var det et rigtig svært spørgsmål, at skulle tage stilling til. Men jeg sagde at jeg nok selv skulle tage kontakt til ham. Det har fyldt rigtig meget i mit hoved og har haft rigtig svært ved hvad jeg skulle gøre. Det "blandet" med at jeg har haft ALT for meget at se til de sidste par uger har gjort, at jeg ikke har fået gjort de ting for mig selv, som jeg skulle og som er vigtigere end alt andet. Så har tilsidesat mig selv for, at "tilfredsstille" andre. Det har gjort jeg også har fået dårlig samvittighed overfor mig selv og jeg har været rigtig træt. Men som EvaEia så rigtig sagde til mig:Hver dag er en ny chance for at gøre tingene en lille smule anderledes.Og hvor er det da bare rigtigt. I stedet for at vende det jeg ikke nåede til noget negativt så vend det til noget positivt. Hun sagde til mig, at du har valgt at prioritere en ting frem for noget andet og det er der en grund til. Til det kan jeg kun sige. JA. Til det med min far sagde hun til mig, at det kommer til dig nu fordi du er klar til det, og hvis du bare lader det ligge og ikke gør noget ved det skubber du det bare væk, men det forsvinder ikke. Det er så rigtigt og det kommer kun til at fylde mere jo længere tid jeg venter.

 

Et lidt sjovt "ordsprog" som EvaEia sagde til mig var også: I enhver lort er der altid en guldklump. Selvom den kan være svær at finde så er den der. Det gav mig faktisk lidt at tænke over og det er rigtigt nok, hvis jeg lige tænker efter.

 

Til sidst sluttede jeg sessionen af med, at jeg bare skulle ligge og slappe af. EvaEia lavede access bars behandling - nogle forskellige tryk på mit hoved/ansigt og jeg faldt næsten i søvn. Det var helt fantastisk! Men hvor jeg træt bagefter. EvaEia sagde til mig, at jeg skulle passe på mig selv og lytte til min krop. Din krop lyver aldrig når den fortæller noget. Til det vil jeg sige, at jeg kun kan give hende ret.

 

Denne session gav mig rigtig meget på mange punkter og gav mig ny energi og motivation til, at fortsætte af den vej, som jeg er på vej hen af. Og det er en helt fantastisk vej!

Skrevet af KvindeCosmos klokken 08:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv