Lise´s sjette session

 

Session 6

Til denne session skulle min mand Robin med. Det var jeg ret spændt på, fordi jeg vidste han havde været lidt skeptisk omkring dette forløb. Jeg var også spændt på, at se hvor meget han ville åbne sig overfor EvaEia.

 

Til denne session var der meget "fokus" på min mand, hvor jeg faktisk bare sad lidt på sidelinjen og lyttede til hvad min mand og EvaEia snakkede om. Det var rigtig spændende og jeg var meget overrasket over, hvor meget min mand åbnede sig overfor EvaEia. Jeg kunne nemt mærke på ham, at han var meget nervøs i starten og undervejs kom EvaEia også ind på nogle lidt ømme punkter, hvor han lige skulle tage en dyb indånding. Men på trods af det lukkede han ikke af, tvært imod så sænkede han paraderne. For mig var det en helt fantastisk følelse, at sidde og se hvor meget han åbnede sig overfor en helt fremmed, fordi det ikke er noget han "bare" lige gør. Så jeg fik en følelse af glæde og lettelse indeni, fordi jeg kunne mærke hvor meget han havde brug for, at komme ud med de ting han sad med. Han sagde endda, at han gerne ville have en session med hende alene, fordi det kunne han mærke, at han havde brug for. Jeg synes det var SÅ stort, at han selv sagde det. Fordi det kræver rigtig meget at kunne gøre det. Det kan jeg selv huske dengang jeg skulle tage skridtet og kontakte EvaEia.

 

Da vi tog fra EvaEia kunne jeg se en ubeskrivelig glæde og lettelse i min mands øjne, som jeg ikke har set i langtid! Det var SÅ fantastisk, at se ham i øjnene for de lyste bare af glæde! Og han har nu en helt anden forståelse af det forløb jeg er i hos EvaEia og det er bare så fantastisk!

 

 

Robin´s oplevelse

 

Som en start på en helt ny livsstil, med alt det indebærer, havde jeg fået en tid hos EvaEia. Før jeg tog derned var det med mine parader oppe, hvilket sikkert skyldes nervøsitet og til dels anspændthed.


Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle gå så fantastisk og lærerigt en session i møde - Eva vidste lige præcis hvordan hun skulle håndtere mig og få mine parader ned. Eva har på en enkelt session givet mig så meget stof til eftertanke, så meget positiv energi, motivation og fornyet vilje til at nå mit mål; at jeg kan blive glad for mig selv og min krop. Som person har jeg lært skræmmende meget om mig selv, bare ved en enkelt session hos Eva, og hendes ord og indtryk har siden da været trykt fast i min bevidsthed. Jeg ser frem til flere sessioner med Eva, da jeg ved hun er den rette til at give mig de værktøjer, til at nå mine mål. "Det er ikke en svaghed at bede om hjælp" det lærte jeg at sige til mig selv.


Eva fortalte mig at jeg ikke måtte dvæle i fortiden, men blot se fremad i mit liv og bevare min tro, vilje og styrke på, at jeg kan opnå det jeg vil. Eva fik mig til at se mulighederne i stedet for begrænsningerne.

Jeg kan ganske kort og med få ord give et citat på den følelse jeg havde da jeg gik derfra:

" Give me a minute, I'm good. Give me an hour, I'm great. Give me six months, I'm unbeatable." 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 08:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv