Lise´s sidste gang - nu Gravid

 

Session 9 - nu med baby i maven

Så kom dagen hvor det blev tid til den sidste og afsluttende session hos EvaEia. Det har været et helt fantastisk forløb hos EvaEia og ikke mindst en helt igennem fantastisk rejse jeg har været på igennem dette forløb.

 

Da jeg kom om til EvaEia denne gang, var det næsten 2 måneder siden jeg sidst havde været deromme. I den tid har jeg både oplevet opture men i den grad også nedture. Jeg har været rigtig frustreret, men jeg har også fået afklaring omkring nogen ting med mig selv. Nå det så er sagt har dette også været gældende for hele forløbet. MEN jeg har lært så utrolig mange ting igennem dette forløb af EvaEia, som har gjort jeg har kunnet klare de nedture og frustrationer der har været, selvom jeg synes det nogen gange har set håbløst og umuligt ud. Det der helt klart har været gennemgående for mit vedkommende i dette forløb er, at jeg har lært at tænke meget mere på mig selv, lytte mere til mig selv og til hvad min krop fortæller mig og ikke altid lytte til, hvad alle andre gerne vil og hvad deres mening er. Med det mener jeg, at jeg hovedsageligt har lært at give ting fra mig, slappe mere af når det er det jeg har brug for og ikke rende rundt og ordne alt muligt, som sagtens kan vente til senere når jeg har overskud til det. Jeg har lært at jeg og ingen andre kan have kontrol over noget uanset hvor meget vi gerne vil, fordi vi ved ikke hvad der sker i det næste øjeblik og jeg har lært at alt ikke kan/skal være perfekt. Endvidere har jeg lært at alt er muligt, hvis jeg selv tror på det og vil det nok.

 

En anden vigtig ting, som jeg vil tage med mig videre i livet fra EvaEia er, at alt hvad der sker omkring mig og med mig er der altid en mening med og at de ting jeg ønsker mig så inderligt sker når tiden er inde til det.

 

Når jeg føler at jeg er ved at "falde" tilbage til det jeg kom fra inden jeg startede i forløb hos EvaEia, bruger jeg nogle af alle de redskaber, som EvaEia har givet mig med i bagagen undervejs og stopper lige op en ekstra gang og trækker vejret. Nogle af de redskaber der har hjulpet mig rigtig meget er meditation, yoga, taknemmeligheds dagbog og ikke mindst mit vision board.

 

Det som der selvfølgelig skulle være på mit vision board var et billede af en gravid mave, da det jo var det største ønske der skulle gå i opfyldelse i 2014 og som har været et stort ønske i næsten 2 år for min mand og mig. Det skulle så vise sig at gå i opfyldelse allerede i januar måned, hvor jeg fandt ud af det var lykkedes! Sikke en helt ubeskrivelig følelse at stå med både for min mand og mig! Det kan ord slet ikke beskrive. Så alt er muligt og alt kan lykkes, det sker bare først når tiden er inde til at det skal ske. Det tror jeg i hvert fald på.

 

Jeg må indrømme at for knap et ½ år siden da jeg tog beslutningen om, at begynde i forløb hos EvaEia havde jeg ikke troet jeg ville stå her, hvor jeg gør i dag. Sikke en rejse og udvikling der er sket med mig. Havde det ikke været for EvaEia tør jeg ikke tænke på hvor jeg ville stå i dag. I hvert fald ikke her hvor jeg står nu. Så TAK for det! Uden EvaEia havde jeg ikke ændret min livsstil, som jeg har gjort og jeg ville heller ikke have lært alt det som jeg har lært både om mig selv, men også de redskaber som jeg har fået med i bagagen. 

 

Ord kan ikke beskrive hvor taknemmelig jeg er over, at have givet mig selv den gave at have været i dette fantastiske forløb hos EvaEia. Derudover er jeg dybt taknemmelig over at have mødt et så fantastisk menneske, som EvaEia er! Hun har gjort en verden til forskel både for mig, men også min mand. TAK for det! Til slut vil jeg sige, at jeg KUN varmt kan anbefale et forløb hos EvaEia. Jeg ville ikke have været det foruden og jeg gjorde det gerne igen, uden tvivl! 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 08:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv