Lise´s ottende session..

Session 8

 

Endnu en uge er gået. Og hvor har den bare været fantastisk. Til sidste session hos EvaEia var jeg meget opgivende omkring det hele. Men efter denne session var det ligesom om, at det hele vendte. Jeg blev mere optimistisk og begyndte at få troen tilbage igen på, at det hele nok skal gå. Jeg kunne mærke at jeg lige skulle have en lille reminder omkring, at jeg skal tro på tingene og ikke mindst lytte til hvad jeg har lyst og til hvad min krop fortæller og ikke hvad alle andre tænker og mener. Det har jeg virkelig fundet ud af hvor vigtigt det er, at jeg lytter til mig selv og min krop. For der er ikke andre der gør det for mig. Og jeg fortalte EvaEia at jeg siden sidst havde lyttet rigtig meget til mig selv og de mavefornemmelser jeg har haft. Det viser sig også gang på gang, at være det rigtige for en.

 

Til denne session startede vi ud med at meditere. Det var virkelig en dejlig start på sessionen og på ens dag. Jeg blev rigtig afslappet men også rigtig glad indeni. Jeg kan ikke rigtig beskrive hvad der gjorde, at jeg fik denne her glædes følelse indeni, men helt fantastisk var det uden tvivl! Det der fyldte rigtig meget sidst jeg var hos EvaEia var, at min far havde kontaktet min bror omkring noget arv og det var rigtig svært for mig hvad jeg skulle gøre. MEN jeg tog den beslutning at kontakte ham og aftalte at mødes med ham på en cafe efter 4½år, fordi jeg følte det var det rigtige at gøre. Det var rigtig underligt for mig og jeg var rigtig nervøs. Men det gik overraskende godt og jeg har lyst til at holde kontakten. EvaEia roste mig rigtig meget for det jeg havde gjort og synes det var rigtig stort, at jeg havde gjort det. Jeg fortalte hende også at jeg følte jeg havde overvundet en frygt jeg havde gået med og at jeg synes jeg hele tiden rykker mine egne grænser for hvad der er muligt i mit liv. Det er takket være EvaEia, at jeg session efter session har rykket mine grænser og har lært at lytte mere og mere til mig selv og min krop. Mit forløb hos EvaEia er snart slut og til næste gang skal jeg lave mit Vision Board og det glæder jeg mig rigtig meget til. 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 09:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv