Lise´s første gang hos mig..

Her er hvad Lise oplevede første gang hun var hos mig.

 

1.  Session

Sikke en fantastisk men samtidig også en lidt overvældende 1. session hos EvaEia. Det var rigtig skønt at komme i gang med forløbet, har jeg glædet mig rigtig meget til! Men hold da op der var mange praktiske informationer jeg skulle forholde mig til. Hvad jeg må spise og ikke må spise, at jeg skal huske at få rigeligt med søvn, at jeg skal huske at slappe rigtig meget af og ingen træning den næste uge. Det jeg blev mest overrasket over, var hvor meget jeg skulle ændre i min kost. Jeg troede egentlig jeg spiste ret sundt. Fedtfattig mad, en del light produkter og ja ind imellem en cola og lidt slik, for hvad kan det skade. Hold da op tænkte jeg, ikke engang en cola eller lidt slik i ny og næ, og heller ingen mælk eller brød! Men så tænkte jeg: okay jamen hvis det er det der skal til for at jeg og min krop får det bedre og jeg bliver mindre stresset, så er det det vi gør. Er ikke i tvivl om, at det bliver en prøvelse for mig og det bliver hårdt. Men jeg tror på det!

Jeg har tit tænkt på at det nok bare var mig, som der var noget "galt" med siden det ikke er lykkedes endnu at blive gravid. Men som EvaEia så sagde til mig, I er to om at det skal lykkedes. Du er den ene halvdel og din mand er den anden. Og det er jo rigtigt. Hvis min mands krop også er stresset og overbelastet vil det jo ikke lykkedes. Det satte en del tanker i gang. Og det gik op for mig at de ting bliver jeg nødt til at få ham til at forstå og indse, hvis det skal lykkedes. Nu er jeg startet på dette forløb og det er det første store skridt hen mod livets mirakel og jeg glæder mig allerede rigtig meget til næste session hos EvaEia.

 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 09:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv