Lise´s femte session

Session 5

Jeg glædede mig specielt meget til denne session hos EvaEia, fordi jeg skulle have et billede med at mig selv, hvor jeg højst var 6 år gammel. Jeg var meget spændt på, hvad billedet skulle bruges til. Det havde jeg ingen anelse om. Det skulle også vise sig, at jeg blev noget overrasket til denne session.

 

Billedet jeg havde taget med skulle vi bruge i en øvelse. Da vi gik i gang med øvelsen, fik jeg en meget underlig følelse i kroppen. En følelse af, at jeg ikke rigtig havde kontrol over det der skete med mig. Det var ret ubehageligt at have den følelse. I starten var det, som om jeg havde kontrol over mine følelser og godt kunne holde mine tårer tilbage, som faktisk pressede på. Hvorfor jeg ikke bare gav slip, ved jeg ikke. Men til sidst var det som om jeg ikke kunne "styre" kontrollen mere og jeg kunne mærke, at tårerne bare begyndte at trille ned ad kinderne. Jeg kunne mærke en lettelse og befrielse da det skete. Da selve øvelsen med billedet var slut sagde EvaEia til mig, at jeg bare skulle give slip på mine følelser og ikke være den "pæne" pige. Og det gjorde jeg så og tårerne de stod bare ud. Grunden til at de gjorde dette var, fordi at jeg har så svært ved at slippe kontrollen og bare lade tingene ske. Og det gjorde rigtig ondt indeni, fordi det er noget man rigtig gerne vil, men bare har SÅ utroligt svært ved at gøre. EvaEia siger så til mig at det ikke er så underligt når det er det jeg er vokset op med. (Som lille havde jeg altid styr på mine ting og kontrol på "mine" ting, fordi så ville jeg i hvert fald ikke få skæld ud.) Så gav det hele pludselig mening for mig og jeg arbejder mere end nogensinde før på at slippe kontrollen, bare lade ting ske og slappe af, fordi der jo ikke sker noget "farligt" hvis ikke jeg ikke har kontrol over alting.

 

Det var en meget positiv, spændende og tankevækkende session hos EvaEia denne gang. Men igen var jeg utrolig lettet og meget glad da jeg gik derfra!

Skrevet af KvindeCosmos klokken 09:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv