Lise´s anden gang hos mig..

Session 2

 

Jeg glædede mig rigtig meget til denne 2 session hos EvaEia. Både fordi jeg glædede mig til at fortælle, hvor godt jeg selv synes det var gået med min nye kost og fordi jeg havde fået snakket med min mand om de ting han også blev nødt til at tænke over og gøre. Det havde været en meget positiv oplevelse og gør, at jeg fremad rettet ikke er så "bange" for bare, at være ærlig og sige tingene som de er. Men jeg var også rigtig spændt på, hvad EvaEia havde "fundet" på jeg skulle i dag.

 

Denne session skulle vise sig at være en noget anderledes men også en positiv oplevelse. Efter vi havde siddet og snakket lidt om, hvordan det var gået siden sidst, siger EvaEia til mig at nu skulle jeg prøve at lave en meditations øvelse med hende. Jeg skulle ligge mig på gulvet og blev pakket ind i to tæpper. EvaEia sætter noget dejligt behageligt musik på og begynder at fortælle en "historie" og jeg begynder at føle mig afslappet.  Denne "historie" skulle vise sig at røre mig dybt! Pludselig fra det ene sekund til det andet sekund kan jeg mærke tårerne bare triller ned af mine kinder og det bliver bare ved. Af en eller anden grund prøvede jeg at holde tårerne tilbage, hvorfor ved jeg ikke. Men det var ikke muligt. Efter øvelsen begyndte tårerne igen at trille ned af kinderne, det var faktisk en lettelse selvom jeg ikke helt vidste hvad jeg græd over. Da jeg sagde farvel til EvaEia efter denne session fik jeg et knus, det var vildt dejligt og jeg gik rigtig glad og lettet ud af døren! Sikke en fantastisk oplevelse! 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 08:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv