kender du det?

Kender du det med at købe en bog? - og med de bedste intentioner går i gang, fordi du er helt sikker på at denne bog er lige præcist det du har behov for! Så sker der det, at bogen efter cirka 5 sider bliver lagt på skrivebordet, cirka 5 uger efter ryger den op på boghylden, og 5 år efter finder du en støvet bog som du ikke lige fik læst. Nu tænker du at det nok alligvel er for sent og du smider bogen ud..

 

Jeg kender det alt for godt - det jeg ved i dag er, at jeg i de situationer ofte havde behov for lidt ekstra hjælp til at komme igang. Ofte føltes det alt for uoverskueligt. Og efter 5 sider følte jeg mig overvældet, tænkte at når jeg efter 5 sider sidder med denne følelse, hvilken følelse har jeg så efter 50 sider...? Så for at spare mig selv for flere udfordringer blev bogen gemt væk til senere, ja - eller til et tidspunkt hvor jeg mente jeg havde haft den længe nok til at det var ok at smide den ud med god samvittighed.

 

Har du også være der? og har måske de samme tanker om min bog: "Vil Du Gerne Være Gravid?" - Så er jeg ved at skrue et workbook forløb sammen til dig, således at du får bogen, men du får også videoer til hvert eneste trin i bogen og ekstra materiale, således at du bliver hjulpet og støttet hele vejen i forløbet.

 

WORKBOOK forløb

 

Er det noget for dig? - så hæng på det kommer snart!

Er der andet du har behov for lige nu? så skriv endelig til mig på support@kvindecosmos.dk, jeg er her for at hjælpe dig!

 

Dejlig weekend til dig,

Kærligst EvaEia

Skrevet af KvindeCosmos klokken 11:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv