Interview med Dr. Ben Lych

Jeg og Ninka Maurtison var de eneste danske deltagere på denne konference i Denver, hvor 300 af de mest fremadsynede læger fra hele verden deltog, for at hører, hvad denne mand Dr. Ben Lynch havde på hjertet.

Dr. Ben Lynch er amerikansk gen-ekspert og vi fik lov at interviewe ham. Hvad han fortæller i dette interview vil overraske mange, men jeg må sige, at for mig var denne konference en bekræftigelse af, at alt det jeg laver med de skønne kvinder som kommer hos mig ER fremtiden, for din krop kan helbrede sig selv, når den har de rette redskaber at arbejde med.

Så måske det her ikke stemmer helt overens med, hvad du har hørt eller læst tidligere, eller med hvad din læge og andre eksperter fortæller, men faktum er, at på pub.med, som er lægernes egen videnskabelige database, er der fyldt med artikler baseret på forskning, som viser at alt han fortæller i dette interview er vejen vej.

Se med og få hans take på, hvad årsagen er til blandt andet barnløshed og hormonelle ubalancer, og tag også med dig herfra at det kan ændres!

 

 

 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 08:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv