Hvad Ønsker Du?

Vores livsvej er at hjælpe dig med at få dit brændende ønske om at få dig sådan en lille sød babydreng som ham her. Ham på billedet er Noa, den ene af mine tvillingedrenge.

 

Noa

 

Mange år af mit liv håbede jeg dybt i mit hjerte, at blive mor, men jeg havde virkelig mistet håbet og også modet. Jeg var blevet skuffet så mange gange i forsøget på at blive gravid. På det tidspunkt havde jeg aldrig i min vildeste fantasi drømt om, at lille Noa en dag skulle komme til verden og blive min søn - og jeg havde heller aldrig drømt om, at jeg ville få tvillinger. 

 

Hvis jeg på det tidspunkt havde haft den erfaring, jeg har nu. Både fagligt og personligt med det jeg har mærket på min egen krop. Så havde min rejse til at blive til at blive mor, set helt anderledes ud.

 

Vi kan hjælpe dig med at gøre din rejse kortere og lettere.

 

Vi håber, at du har lyst til at følge os på bloggen her.

 

I kærlighed

Richeloa

Skrevet af KvindeCosmos klokken 00:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv