Er Du Bange For Du Ikke Gør Det Godt Nok?

Lise´s fjerde gang hos mig..

Læs hvad hun oplevede..

 

Session 4

 

2 fantastiske uger er allerede gået. Denne gang er der gået 2 uger siden sidste gang hos EvaEia. Jeg må indrømme, at jeg var lidt spændt på hvordan det ville gå, især fordi jeg var meget opgivende sidste gang hos EvaEia og jeg var meget frustreret.

 

MEN det er simpelthen gået SÅ godt! Jeg har ikke længere trang til søde sager, som jeg før har haft, hvilket jo har vist at jeg var afhængig af sukker. Og jeg vil bare sige det er en helt fantastisk følelse ikke at have lyst til søde sager! En bonus oveni for mig er, at min hud er blevet meget pænere af ikke at spise alle de usunde ting og det bliver man kun mere motiveret af. Endnu mere dejligt er det at få af vide af EvaEia, som også kunne se en forandring. Derudover har jeg fået snakket med de mennesker jeg skulle, hvilket har lettet rigtig meget og jeg har endnu engang fået bevist overfor mig selv at der kun kommer noget godt ud af at sige tingene som de er. Og derudover så har jeg bare fået en MEGET gladere mand end jeg havde for nogle uger siden. Men som EvaEia sagde til mig: Når du har det godt og er mere i ro med dig selv, så bliver dine omgivelser det også. Og det er virkelig rigtigt!

 

Så blev jeg målt i dag og det var en positiv oplevelse, fordi der faktisk "kun" var 3 steder på min krop, hvor der skulle gøres noget. Min fedt procent var perfekt af en kvinde på min alder at være, så det kunne jo heller ikke være bedre.  Jeg fik stor ros af EvaEia til denne session, fordi hun kunne se hvilke fremskridt der var sket og det blev jeg ret rørt over. Men det er dejligt at blive bekræftet i af det man gør, gør man rigtig godt! 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 12:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv