Døren står åben til det liv du drømmer om

 

Drømmer du om et liv fyldt med ro, balance, nærvær, børnelatter og leg, at have din egen familie, overskud til at få lavet den mad, der gør dig godt, at du har tid til at få trænet og rørt din krop - det hele hænger sammen - når vi ønsker at have et liv med vedvarende glæde og kærlighed med os selv og den krop vi lever i. 

 

Jeg kender alt for godt til den følelse af ikke at befinde mig det sted i livet, hvor jeg gerne vil være. Jeg kender også til at have så mange ambitioner på mine egne vegne, at jeg bliver helt træt og overstimuleret inden jeg overhovedet kommer i gang.  Det der med at tage en beslutning om, at nu skal der ske noget andet, for det gamle virker ikke længere, hvorfor er det så svært? Jeg ved jo godt, at ved at blive ved med at gøre tingene på samme måde, så sker der gang på gang det samme - ja så at sige intet nyt i den retning, jeg gerne vil gå. Så er det altså tid til ændringer. 

 

Blog Døren Sta ?r A ?ben

 

Har du lyst til at slippe den følelse af, at der er noget galt med dig og din krop, fordi du endnu ikke er blevet gravid?

Har du lyst til at være et andet sted i dit liv tættere på dit ønske om at blive gravid?

Har du har svært ved at tage dig sammen og faktisk ikke helt ved, hvad du selv kan gøre? Og om du overhovedet kan gøre noget?

 

Så vil vi gerne åbne en ny dør for dig, fyldt med muligheder, inspiration, viden og guidelines til, hvordan du optimerer din fertilitet og får mere glæde i dit liv på alle planer, både fysisk, psykisk og spirituelt. Derudover som ikke er så uvæsentligt endda, hvordan du skaber den rette motivation, så du kan blive i vedvarende succes.

Hvis du lige nu godt kunne tænke dit, at dit liv var anderledes, kan du læse mere HER

 

I kærlighed

Richeloa   

 

 

Skrevet af KvindeCosmos klokken 12:00

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer er lukket

Seneste kommentarer

Arkiv