cover online forløb

 

Vi starter d.22 Januar (sidste tilmelding d.19 Januar)

 

Kan du kende dig selv i en eller flere af disse udsagn?
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er dette forløb lige noget for dig.


 

 

 

 

I de 6 uger vil vi arbejde med følgende elementer:

 


Grundsten til et solidt fundament


Næring - Du lærer at lægge et stabilt fundament med optimal næring, hvor du vil blive din egen guru, så du ikke længere vil være i tvivl om, hvad der er bedst for dig og din krop. Du får på forløbet en kogebog lavet med udganspunkt i at det skal være nemt for dig at start og finde din vej, med kost som er bedst for dig og din krop.


Kosttilskud og urter - Du får viden omkring de forskellige kosttilskud og urter,  og hvad de gør for din krop, så du yderligere kan booste din fertilitet på flere niveauer.Kontakt til dig selv og din kropSøvn - Her vil du lære, hvad der skal til for at du får en ordentlig nattesøvn og hvordan du via din søvn kan skabe mere overskud, mindre stress og ekstra ressourcer.


Stress - Hvordan påvirker stress din krop og hvordan hjælper du den tilbage i balance, så den kan fokuserer at skabe balance i din hormoner i stedet for at producere stresshormon.


Træning - Du får input til hvilken træning der er optimal for dig og yoga program specielt lavet til dette holde. Yogaen skaber balance i din krop og derved dine kønshormoner. Yogaen er lavet af Nickoline Camille Johannson. Du kan læse mere on hende HER


Balance - Du lærer hvordan du via meditation og omsorg for dig selv, kan skabe mere ro og balance i din hverdag med 3 meditationer lavet specielt til dette forløbRen krop og rene omgivelserDu lærer, hvordan du kan hjælpe din krop med at rense ud. Du får overblik over, hvad der har en negativ indflydelse på din krop i dit hjem, i dine skabe og dine omgivelser. 

 

 

 Forløbet vil være i et online forum, så du hele tiden har adgang til ugens tema og opgaver.

Vi vil alle være en del af en fælles lukket Facebook gruppe, hvor vi kan mødes og bruge hinanden. Og du også mulighed for her at stille mig alle de spørgsmål du måtte have. 

Der vil være 4 live coaching calls med mig.

 

Pris: 2500kr

eller hvis du ønsker at betale over 2 gange - 2 x 1300kr

Sidste tilmelding er d.19 Januar

 

RESERVER DIN PLADS LIGE HER

 

Hvad har andre sagt under forløbet

 

Er gået i gang med en hoved oprydning i mit hoved, mit hjerte, mine kasser, mit tøj skab og over det hele. Her er måske 20% af hvad jeg har samlet i gennem årene hvad slankekure og vægttab angår ( suppe kur, ægge kur, 5-2, vægt vogterne, vægt konsulenterne, juice kur, nuop, kemisk kur, dukan, 8 timers, Fionia, low Carb, slanke piller, kost planer, trænings planer, faste kur, piller, og meget mere jeg ikke kan huske) ! 
12 år med yoyo vægt og 10 kilo der blev til 20 og 30 kg på grunde af lyne hårde Kure hvor jeg tabte mig og har taget det hele på igen med lidt mere til! 
Jeg har valgt at droppe alt og smider alt ud og lever med min sund fornuft og i balance. 
Jeg har droppet kampen mod min krop og har besluttet mig for at samarbejde med min krop, jeg kan faktisk se mig selv i spejlet uden at tale grimt til og om min krop. Jeg føler mig fri og lettet, jeg føler mig gladere og sundere trods min vægt og høje BMI og det er sikkert det første de vil påpege ind på klinikken hvis jeg melder mig til behandling men jeg er ligeglad med deres statistiker for jeg er glad og tilfreds. Det hele pakkes ned og smides ud i morgen. Jeg er en sund, rask, glad, buttet, overvægtig kvinde og jeg og min krop har været igennem rigtig meget og jeg er stolt af hvert ekstra gram jeg bærer på for det præsentere min rejse og min kamp mod uforklarlig barnløshed og infertilitet. Jeg har fået stor respekt for min krop og hvad den har været igennem og har kunnet klare indtil videre det er faktisk helt utroligt, hvor meget energi og større glæde jeg har fået i min hver dag siden første gang jeg meldte mig til dette forløb, det var den bedste gave jeg kunne give mig selv 

 

 

Så Finder jeg mere og mere frem, de pjecer fik jeg til velkomst møde på fertilitets klinikken hvor jeg havde glædet mig til at komme i gang med behandling og efter at have stået på venteliste i halvandet år 
Så hvis jeg ik havde det godt med mig selv og min krop dengang så startede det i hvert fald lige efter det møde hvor jeg blev vejet og BMI målt og fik besked på jeg skulle hjem og tabe mig 8-10kg inden jeg meldte mig til en behandling, sikke en skuffelse og en trist følelse at sidde med efter sådan en samtale og sådan en besked så gik xxxx i gang med sulte kur og op til 3 timers træning i fitness centret dagligt for at få de rigtig tal frem på vægten og kunne få lov til at komme til behandling! Med alle de hormoner og følelse mæssigt rutsjebane, negative resultater og blodprøve svar og bivirkninger samt trøste spisning tog jeg så det hele på igen + ekstra kilo og sådan har det været i 3 år, indtil jeg meldte mig til dette forløb første gang i januar måned hvor jeg er blevet klogere og fået ro på og balance i mit liv og i min krop. 
Jeg har tabt mig 3 kg, spiser mere fedt, træner mindre og kun når jeg har lyst, sover bedre ( uden sove piller), føler mig gladere og lettere. Aller vigtigste har fået sund og god forhold til min krop.

 

Kære EvaSofia tak for snakken på webinar i dag og jeg skylder dig en indrømmelse: Ja jeg gik ind til dette forløb mange grund og af halvt og ikke helt hjerte. 
Jeg troede du havde et mirakel kur der kunne gøre mig gravid og jeg overholdt reglerne men kun fordi det skulle overstås og det var nu kun 5 uger og holdt stadig i mine gamle... Olde gamle dårlige vaner... Da jeg læste om uge 1 tænkte ej come on det mener hun ikke at jeg skal gå ud med bare tæer og trækker vejret dybt ind altså det bliver jeg ikke gravid af??? 
Det mener hun ikke???  Jeg har helt glemt mig selv og tabt mig selv midt i projekt baby faktisk, jeg ventede på noget mirakel og glemte min krop og alt det den har gennemgået og gennemgår... Jeg glemte mit psyke og var faktisk ligesom et robot eller en maskine... Jeg har glemt at lytte til mit hjerte og føle min krop, jeg hadede mig min krop faktisk fordi den var uduelig men læg mærke til jeg skrive i datid for sådan har jeg det ikke i dag. På bare 3 uger har jeg lært at respektere min krop og indset hvor meget skade jeg har taget af fertilitets behandlinger, hormoner, statistiker,mislykket forsøg, slankekure osv osv... Jeg har seriøst glemt at høre mit hjerte banke og at se mig selv i spejlet uden at væmmes eller blive vred eller at røre ved min krop uden at tænke der er en delle der og jeg skal nu også tabe mig her... Jeg var vred på mig selv og min krop og min mand og hele verden... 
Jeg meldte mig til dette forløb og det var faktisk på en eller anden måde min sidste udvej eller håb det tænkte jeg og jeg tør ærlig talt ikke at tænke på hvordan jeg ville have det i dag hvis jeg nu aldrig tog mig sammen og skrev til dig? Måske havde jeg søgt skilsmisse eller startet på (anti depressiv medicin det forslog lægen) eller langtid sygemeldt med stress jamen jeg var ærlig talt langt ude og nået bunden hvor jeg virkelig ramte bunden... MEN aller første gang jeg gik ud i haven med bare tæer og fik hilst på solen og øvede mig i at trække vejret dybt ind og ud igen ændrede det det hele... Jeg kunne for første gang mærke kulden og varmen i min krop og jeg hørte mit hjerte banke derud af for at holde på varmen det var skønt...

 

 

I løbet af uge 2 kunne jeg mærke glæden at hilse på solen og at gå ud ved solnedgang og sige godnat, det er helt utroligt at jeg har glemt de små og store glæder og gaver jeg har i livet såsom at føle sig levende. Jeg har grædt under meditation og kunne ikke fokusere eller holde mine øjne lukket i starten men efterhånden kan jeg og jeg kan mærke min krop og sjæl og det virker på en underlig dejlig måde, jeg kan faktisk føle og mærke alle mine sanser og jeg kan høre mit hjerte pumper og det er som om jeg kan mærke hvordan hele min kredsløb altså hvordan blodet løber rundt i min krop, og det er et vidunderligt følelse. Jeg er sgu i live, min krop kan noget magisk, den holder mig i live og for første gang i mange år, er jeg blevet imponeret over hvad min krop kan og jeg lytter til den. Der er noget med galeskabet tænkte jeg (for jeg følte mig skør og min mand kiggede også mærkeligt på mig og tænkte hvad har hun nu gang i)??? 
Jeg har valgt at ikke fortælle nogen om forløbet heller ikke min mand da jeg ikke troede på det og ville undgå han stillede spørgsmål og generelt undgik jeg at snakke med ham fordi jeg var så vred fordi han ville opgive drømmen/planen for ja jeg har altid planer og drømme bliver til pligter men som dagene gik og går er han glad på mine vegne, ja jeg render rundt i haven morgen og aften og jeg dyrker yoga og jeg drikker ikke litervis kaffe og jeg vejer mig ikke konstant og jeg går enda tidligere i seng og uden sove piller. Jeg fik at vide at det jeg har gang i virker på mig og at jeg virker gladere og min hud skinner. Det var dejligt at få at vide, vi har været meget igennem sammen på grund af drømmen at få lov til at blive forældre og jeg kan godt forstå han er træt og udmattet af processen og accepteret at sådan må han godt have det, efter jeg har set den video hvor du fortælle om at have en krop i balance og om at vi skal se på vores liv og ser om der er plads til et barn, der indså jeg ærligt talt at det er da ikke plads til lige nu fordi vi har det som vi har det. Jeg er begyndt at tage forløbet alvorligt og nyder dagene og glæder mig til kommende uge efter jeg har indset at det er ingen mirakel men selv studie og dannelse og jeg har faktisk mange punkter jeg skal arbejde med og jeg har fundet ud af ingen overlæge, læge, gynækolog, diætist eller psykologer kan gøre arbejdet for mig men kun mig selv. Motivationen er at jeg kan mærke og føle effekten og er ved at få den bedste udgave af mig selv frem... Det er dejligt og jeg føler mig lettere, gladere og levende... Jeg bryder grænser og overgår mig selv og min frygt, jeg givet slip på ubehagelige oplevelser og følelser... Og det i sig selv føles som om jeg har fjernet et kæmpe bjerg fra mine skuldre... Jeg takker for det 3 uger der gik og glæder mig til 2 kommende det er så spændende det her og det føles godt, rart og rigtigt... Det er ikke et galeskab nej og jeg er ikke skør men det er lærerigt og Jeg er i live så af hjertet tak 

Billeder fra tidligere deltagere

 

Zina Mave  IMG_0014 IMG_9906  20479907_10212809258361466_1292416618863771174_n   IMG_0010

 

 

RESERVER DIN PLADS LIGE HER 

 

Testimonials 

Inge

Først og fremmest skal lyde et kæmpestort TAK til dig, EvaSofia.

Jeg er dybt taknemmelig for din rummelighed - tænk at du kunne rumme mig så meget, og så alligevel formå og have overskud til at hjælpe mig på rette vej. På min rejse sammen med dig genfandt jeg mod på livet, kærlighed til mig selv, og motivationen til at gøre min krop sund ved hjælp af den helt rigtige kost. Det er nok over 20 år siden, jeg var nede på den vægt, jeg er på nu. Desuden er jeg gået ned i medicin! Kæmpe hurra ;-D Men det, der gør mig målløs, er det faktum, at kosten betyder SÅ meget for både fysisk og psykisk velvære. Jeg VED nu, hvad jeg skal holde mig fra, for hvis jeg fx tager gluten og laktose tilbage i kosten, så fucker det fuldstændig op i mit system. Min krop protesterer højlydt, og min psyke. jeg er fuldstændig nede i kulkælderen igen. Tænk sig - en kæmpe stor del af det skyldes noget så simpelt som forkert kost!

Samtidig har EvaSofia lært mig en del øvelser, som jeg føler skræddersyede til mig og min situation. Jeg havde i høj grad brug for grounding, finde ro, slappe af, trække vejret rigtigt.

Og det smukkeste af det hele. Efter halvandet år er det nu endelig lykkedes for os - jeg er nu gravid!

Jeg er så lykkelig. Jeg elsker mig selv, jeg elsker min krop, og nu har den kvitteret med en ny lille spire.

 

IMG_5341

 

Karin

Jeg har egentlig svært ved at huske, hvordan jeg havde det, inden jeg startede hos EvaSofia. Måske fordi jeg ikke var i kontakt med mig selv. Jeg vidste simpelthen ikke, hvordan jeg havde det. Jeg fortalte mig selv, at jeg var et lykkeligt menneske, fordi jeg havde alt, hvad jeg havde brug for. En dejlig mand. Vores drømmehus. Rent drikkevand og mad på bordet. Jeg var bare ikke rigtig glad for mit job. Og jeg havde ikke fået det barn, jeg ønskede mig.

Jeg havde fået at vide, at jeg havde PCO, og havde været i fertilitetsbehandling i godt to år. Vi skulle i gang med kunstig befrugtning. Men der skete noget inde i mig, da jeg var til samtale på fertilitetsklinikken, og sygeplejersken fortalte mig om behandlingen. Jeg havde lyst til at græde, skrige, flygte. Det lød som tortur. Og jeg troede overhovedet ikke på, at jeg kunne blive gravid på den måde. Jeg tænkte, at mine følelser omkring behandlingen ville få mig til at afstøde et hvilket som helt befrugtet æg. Så jeg blev enig med min mand om, at vi skulle tage en pause, så jeg kunne forberede mig og komme i balance. 

Og så var det jeg fandt frem til EvaSofia. Jeg var spændt på hvad jeg gik ind til. Da jeg kørte hjem fra vores første møde, var jeg træt men også meget lettet. Endelig var der nogen, der så mig som et helt menneske og ikke bare et par dårligt fungerende æggestokke. Endelig var der nogen, der ikke mente, at jeg bare skulle acceptere, at jeg var "defekt". Endelig var der nogen, der gav mig ret i, at jeg ikke skulle blive i et job, som gjorde mig ulykkelig. Jeg havde brug for at blive bekræftet i de tanker, som jeg selv havde tænkt. Men nu skulle jeg lære at lytte til mig selv.

Det var faktisk nemmere, end jeg troede, det ville være. For der var en stemme indeni mig, som råbte og skreg for at blive hørt. Jeg var bange, men jeg besluttede at tage springet. Jeg sagde mit job op, for at udleve min drøm om at skrive. Jeg opbyggede langsomt en kontakt til min krop. Jeg begyndte at lære at stole på mig selv og min omverden. Nu har jeg afsluttet mit forløb hos Evasofia. Men den rejse, jeg er startet på, er en spændende og fantastisk rejse, som jeg hverken vil eller kan afslutte.

 

Jeg mærker tydeligt forandringerne. Og min krop har lige takket mig med to streger på graviditetstesten. 

 

11062554_940975642600972_1564780053694200042_n 

 

Anna

 

Først og fremmest fik jeg ikke sagt ordentligt tak for din hjælp idag. TAK fordi du har holdt mig ud, når jeg har hadet mig selv og været træt af hele tiden at være den dårligste udgave af mig selv undervejs i det her forløb. Jeg har følt mig dødbesværlig, forkert og træls, men kan heldigvis nu igen mærke den Anna, jeg godt kan lide og som kan en masse ting. Du er nærværende på en måde jeg ikke har mødt i forløb ved psykolog eller lign., fordi du stiller dig meget til rådighed. Uden din måde at være på, tror jeg, jeg var løbet skrigende bort midt i alt det jeg også synes er mega langhåret. MEN jeg har (næsten)vidst, at du vil mig det bedste hele tiden. Så jeg er fortrøstningsfuld for de næste måneder og håber de bliver starten på at nå mit aller højeste ønske. Anna har nu den skønneste lille dreng.

 

 12728894_1120069564691578_8353055992139572334_n 

 

RESERVER DIN PLADS LIGE HER

 

PÅ DE 6 UGER VIL DU OPNÅ FØLGENDE:

EN KROP I BALANCE, SOM HJÆLPER DIG I STEDET FOR AT MODARBEJDE DIG

DU VIL LÆRER AT ELSKE DIG SELV OG DIN KROP, OG SE "FEJL" SOM EN HJÆLPENDE HÅND TIL AT KOMME VIDERE AF RETTE VEJ

DU VIL SPISE EN KOST SOM NÆRER DIG OG OPTIMERE DIN FERTILITET'

DU VIL FÅ ET SKEMA OVER DE KOSTTILSKUD SOM BOOSTER DIN KROP OG GØR DEN KLAR TIL GRAVIDTET

DU VIL FÅ TESTET OM DIN KROP OPTAGER DEN NÆRING DU GIVER DEN OPTIMALT

DU VIL KOMME ET STED HEN, HVOR DIN KROP VIL VÆRE NÆRET, I OVERSKUD OG BALANCE.

DU VIL LÆRER AT NEDSÆTTE STRESS PÅ ALLE NIVEAUER I DIN HVERDAG, SÅ DIN KROP HAR OVERSKUD TIL AT PRODUCERE KØNSHORMONER I STEDER FOR STRESS HORMONER

DU VIL LÆRER HVILKE BUDSKABER DINE DELLER BRINGER MED SIG, OG HVORDAN DE KAN VENDES TIL DIN FORDEL

DU VIL LÆRER HVILKE FORM FOR MORTION SOM PASSER LIGE NETOP TIL DIG OG SOM OPTIMERE DIN FERTILITET

AT DU FØLER DIG MERE KLAR TIL GRAVIDITET. 

 

 

Hvad har du brug for, for at kunne deltage?

 


 
     sdf   sdfsdf 

 

 

RESERVER DIN PLADS LIGE HER