HEALING

 

 IMG_8271

       

HEALING ER FOR DIG DER OPLEVER UBALANCER I KROPPEN, DET KAN BÅDE VÆRE FYSISKE SKAVANKER MEN OGSÅ FØLESESMÆSSIGE UDFORDRINGER.DIN KROP FORTÆLLER EN HISTORIE, HVER UBALANCE I KROPPEN FORTÆLLER NOGET OM, HVAD DER KAN VÆRE PÅ SPIL HOS DIG - DET KAN VÆRE ALT FRA ONDT I KNÆET, TIL SMERTE I DIN ARM ELLER STRESS. 

FYSISKE SKAVANKER ELLER UDFORDRINGER KAN VÆRE ALT FRA ONDT I EN FINGER TIL PROBLEMER MED RYGGEN - DIN KROP FORTÆLLER SELV UNDER HEALINGEN HVAD DEN HAR BEHOV FOR.. NOGLE GANGE SLUTTER HEALINGEN AF MED MASSAGE, MEN DET ER HELT INDIVIDUELT. MÅSKE HAR DU ALTID HAFT ONDT ET STED I KROPPEN, MEN DU HAR VÆNNET DIG TIL AT HAVE ONDT ELLER MÅSKE HAR DU LIGE FÅET EN SKADE. JEG HAR OPLEVET AT HEALING KAN HJÆLPE PÅ BEGGE DELE.HEALING HAR OGSÅ EN EFFEKT PÅ STRESS AF ALLE SALGS I KROPPEN - STRESS ER FOR MIG ET VIDT BEGREB, MEN ESSENCEN FOR MIG ER, AT DET ER EN KROP SOM HAR VÆRET PRESSET PÅ DEN ENE ELLER ANDER MÅDE OVER LÆNGERE TID, OG DERFOR HAR BRUG FOR STØTTE TIL AT KOMME TILBAGE I BALANCE. JEG HAR OPLEVET AT HEALING KAN GØRE EN STOR FORSKEL.NÅR JEG HEALER ER DET ALTID DIN KROP SOM GUIDER MIG I, HVAD DER ER BEHOV FOR. SÅ JEG KAN ALDRIG PÅ FORHÅND FORTÆLLE HVAD DU VIL OPLEVE UNDER HEALINGEN. FOR NOGEN ER DET EN AFSLAPPENDE OPLEVELSE, ANDRE MÆRKER INTET OG NOGEN KAN FYSISK MÆRKE AT DERES KROP ARBEJDER.. ALT ER OKAY, UANSET SÅ ARBEJDER KROPPEN PÅ AT KOMME I BALANCE.

 

EFTER HEALING VIL DER ALTID VÆRE EN ELLER FLERE BUDSKABER FRA DIN KROP, JEG VIL ALTID GIVE TILBAGE, HVAD MIN OPLEVELSE ER AF, HVAD DIN KROP HAR BRUG FOR. PÅ DEN MÅDE ER JEG DIN KROPS TRANSLATER AF, HVAD DEN OPLEVER. FOR NOGEN GIVER ALT HVAD JEG SIGER MENING I NUET, FOR ANDRE KAN DER GÅ LIDT TID. MEN UANSET, SÅ GIVER JEG ALTID DET BUDSKAB TILBAGE SOM KOMMER TIL MIG. FÅR DU EN FJERNHEALING VIL DU MODTAGE DET PÅ SKIFT UMIDDELBART EFTER HEALINGEN, ER DU I MIN KLINIK VIL DU FÅ DET NÅR HEALINGEN ER SLUT.

 

DU KAN LÆSE HVAD ANDRE HAR OPLEVET HOS MIG LIGE HER 

HEALING / HEALINGS MASSAGE 45 - 60MIN PRIS 850KR

KLIPPEKORT HEALING / HEALINGS MASSAGE PRIS 1550KR


 FJERNHEALING 30MIN PRIS 500KR HEALING KAN BOOKES PÅ 40107733 ELLER EVA@KVINDECOSMOS.DK

HAR DU SPØRGSMÅL ER DU OGSÅ VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ OVENSTÅENDE. 

 

 HEALING MÅ ALDRIG TRÆDE I STEDET FOR DIN LÆGES RÅD, SØG ALTID LÆGE HVIS DET ER NOGET DU ER I TVIVL OM