KVINDE COSMOS BEHANDLINGER & FORLØB

 

IMG_8272

 


Min tilgang til dig er holistisk, vi ser på hele dig og hvor du kan justere for at komme tætter på drømmen balance i livet. Hvert forløb er unikt, fuldstændig som du er helt unik. Jeg mærker dig og ser dig lige hvor du er, derfor rammer vi altid spot on på de steder, som vil rykke dig allermest.

 

Jeg arbejder både med ydre faktuelle og evidens baseret viden omkring kost, kosttilskud, træning osv mens jeg samtidig bruger min intuitive side til at arbejde med indre udfordringer, således at du hurtigere komme i balance med din krop. 

 

Oftest er det sådan at det tager 3 måneder at genoprette balancen i din krop, inden den er fyldt op på alle planer. Din genoprettede balance i kroppen vil oftest give dig følelsen af mere energi, mindre stress, overskud, bedre søvn og kropskontakt. Du vil helt sikkert have følelsen af at være kommet tættere på dig selv og at have gjort en kæmpe forskel for dig.

 

Jeg kan skræddersy og tilpasse dine sessioner således at det kan foregå på Skype.

 


 

Forløb med udgangspunkt i dig!


Forløbene er for dig som ønsker personlig mentoring og støtte til at nå i mål med din drøm. Jeg laver hvert forløb helt unikt så det former sig således, at det opfylder præcist de behov og ønsker du har. 

 


 

Har du et spørgsmål eller noget du gerne vil have uddybet, så er du velkommen til booke en samtale pr. telefon med mig - det er ganske gratis, hvor du kan stille dine spørgsmål og jeg vil kommet med et bud på hvad jeg kan byde ind med. Samtalen varer maks 10 minutter og kan bookes på sms på tlf. 40107733 Læs betingelser for personlige forløb nedrest.

 


 

 

Forløb


Ønsker du et sammenhængende forløb hos mig, hvor vi arbejder med at skabe balance både i krop, sind og sjæl samtidig er dette for dig. Dette forløb er til dig, der ønsker at comitte dig til dig selv og gå i dybden med det, som er vigtigst i dit liv - nemlig dig! Hvornår har du sidst gjort det? Taget dig selv i hånden og gået med dig, fordi det resonerer dybt i din sjæl? Gode spørgsmål at mærke ind i - og jeg vil elske at få lov at følges med dig på den vej. Forløbet består af 3 gange, bvor hver gang vil være en kombination af healing, healings massage og samtale.

 

 

Varighed 3 x 1 timePris: 2500kr


Opfølgende konsultation


Har du allerede gennemgået et forløb hos mig, har du mulighed for at booke en opfølgende konsultation på 30min

  

Varighed 30min      Pris: 500kr 


 

Mentoring - den healende samtale

 

Tiden kalder på indre balance, ro, nye indsigter og nysgerrighed på dig selv. Hvor er du lige nu i livet? Har du lyst til at skabe større selvindsigt og blive klogere på dig selv og hvorfor livet føles som det føles? så er dette for dig:

  

Varighed 40min - 1 time Pris: 850kr 


 

Healing / Healings massage - Integrated Bodywork and Energy Technique Studied with Mark Cleary

 


Din krop fortæller en historie, hver ubalance i kroppen fortæller, hvad der kan være på spil hos dig - det kan være ondt i et knæ, en skuldre som driller, ondt i lænden når du har menstruation eller noget helt andet som ikke vil gå væk. Måske har det været der så længe at du har vænnet dig til det. Denne form for healing hjælper kroppen til selv at skabe balance igen, ved en meget simple berøring vil din krop hjælps på vej. Læs meget mere om healingen jeg laver lige HER

 

1 gang 45 - 60minPris: 850kr


Klippekort 2 x Healing / Healings Massage
Pris: 1550kr


 


  

Yoga - Traditionel Kaula Tantrisk YogaØnsker du at komme dybere i kontakt og i balance med din krop, så er traditionel kaula tantrisk yoga en perfekt måde at gøre det på. Ønsker du at booke en enetime i dit eget hjem er det muligt. Det er også muligt at booke mig til et event eller workshops.Denne form for yoga tager udgangspunkt i, hvor din krop er, her er det ikke at lave øvelserne til perfektion som er vigtigt, men at du følger din egen intuitive kropsfornemmelse og går med det. Jo mere du kan slappe af jo bedre. Denne form for yoga kan af samme grund laves af alle uanset om du er helt ny til yoga eller har prøvet det mange gange. Denne form for yoga virker afstressende på kroppen og hjælper med at skabe balance din krop. Kontakt mig, hvis du ønsker at deltage på et hold eller booke mig til en ene time eller et event.

 

 

  Har du lyst er du så velkommen til at følge mig på FaceBook og Instagram

 

 

FaceBook & Instagram

 

 

 

OVENSTÅENDE KAN BOOKES PÅ MAIL eva@kvindecosmos.dk ELLER PÅ TLF. 40107733

 

Afbestillingsbetingelser for personlige konsultationer og forløb - er du forhindret så husk at aflyse i god tid, så jeg kan give tiden til en anden.

 

Personlige konsultationer skal afbestilles minimum 2 hele hverdage inden konsultationen. Hvis konsultationen afbestilles senere end 2 hverdage før, hæfter du for 50% af beløbet for konsultationen. Hvis konsultationen aflyses mindre end 24 timer før konsultationen, hæfter du for hele beløbet.

Har du booket et personligt forløb refunderes der ikke for ikke-afholdte/ikke-bookede konsultationer. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på eva@kvindecosmos.dk

 

Mine behandlinger kan ikke stå istedet for læge råd, er du i tvivl så kontakt altid din læge